Referenssit

Tällä referenssisivulla esitellyt verkkokaupat ovat asiakkaidemme aktiivisia omia JLCommerce Pro verkkokauppoja. Referenssi verkkokaupat on perustettu viime aikoina

Restax verkkokauppa

Restax.fi verkkokauppa

Restax.fi on Restax Pro Spares Oy:n verkkokauppa ammattikeittiölaitteille ja kylmälaitevaraosille. Asiakkaita ovat pääasiassa suurkeittiöhuoltoliikkeet, kylmäkonehuoltoliikkeet ja kodinkonehuoltoliikkeet. RST-Service varaosatukulla on oma maahantuonti Euroopan johtavilta varaosatoimittajilta.

Verkkokauppa on responsiivinen JLCommerce Pro oma verkkokauppa. Verkkokauppa sisältää mm. yrityksille myyntä varten lisäosan, jossa voidaan määritellä eri asiakasryhmille omat hinnat sekä toimitustavat ja maksutavat.

Verkkokaupan ulkoasu on räätälöity JLCommerce Pro Teema ulkoasu

Vieraile sivuilla: www.restax.fi


Horses and Riders Finland

Horses and Riders verkkokauppa

Verkkokauppa on responsiivinen JLCommerce Pro oma verkkokauppa ojelmisto. Verkkokaupan ulkoasu on räätälöity JLCommerce Pro Teema ulkoasu

Horses and Riders Finland Oy on hevos ja ratsastus tuotteiden verkkokauppa. Horses and Riders Finland Oy toimii Globus Sport Ab:n Suomen edustajana.

Vieraile sivuilla: www.har.fi


Filtervelho.eu verkkokauppa

Filtervelho verkkokauppa

Filtervelho.eu on Heavy Parts Agent Oy:n verkkokauppa. Filtervelho.eu verkkokaupasta laadukkaat varaosat kuorma-autoihin, maanrakennuskoneisiin ja työkoneisiin luotettavasti ja edullisesti. Myös voiteluaineet kuuluvat tuotteisiin.
Heavy Parts Agent  on Pohjois-Pohjanmaalla ja Pohjois-Suomen alueella toimiva raskaan kaluston varaosiin ja tarvikkeisiin erikoistunut yritys.

Verkkokauppaohjelmisto on responsiivinen JLCommerce Pro oma verkkokauppa. Verkkokauppa sisältää mm. yrityksille myyntä varten lisäosan, jossa voidaan määritellä eri asiakasryhmille omat hinnat sekä toimitustavat ja maksutavat.

Verkkokaupan ulkoasu on räätälöity JLCommerce Pro Teema ulkoasu
Vieraile sivuilla: www.filtervelho.eu


PeeKaa verkkokauppa

PeeKaa verkkokauppa

PeeKaa Tuote on tilkkutöihin ja tilkkutyötarvikkeisiin sekä puuvillakankaisiin erikoistunut nettikauppa ja myymälä Oulussa.

JLCommerce on toteuttanut verkkokaupan päivityksen. Yksilöllisen ulkoasun värimateriaali kuvineen on tullut asiakkaalta.

Vieraile sivuilla: www.peekaa.fi


Monisuoja verkkokauppa

Monisuoja verkkokauppa

Monisuoja.fi verkkokauppa on työturvallisuustuotteisiin keskittynyt vähittäismyynti- ja tukkukauppa. Tuotevalikoimaan kuuluu käsineet, työvaatteet sekä muut alaan kuuluvat tuotteet

JLCommercen toteuttama ja ylläpitämä verkkokauppa käsittää B to B sekä B to C verkkokaupan.

Vieraile sivuilla: www.monisuoja.fi


Pexos verkkokauppa

Pexos aurinkoenergia

Pexos Oy on Piikkiössä sijaitseva LVI alan yritys. Pexos aurinkoenergia tuotteet edustavat korkeaa laatua edulliseen hintaan. JLCommercen toteuttama sivusto käsittää B to C verkkokaupan.

Verkkokauppa on perustettu responsiivisella JLCommerce Pro verkkokauppaohjelmistolla.

Verkkokaupan ulkoasu on räätälöity JLCommerce Pro Teema ulkoasu

Vieraile sivuilla: www.pexos.fi/Verkkokauppa


Nahkakuviointi verkkokauppa

Nahkakuviointi verkkokauppa

Pirkanmaan Nahkakuviointi valmistaa aidosta nahasta mm. vöitä, liikelahjoja ja koriste-esineitä.
Verkkokaupasta aitoja laatutuotteita.

Nahkakuviointi verkkokauppa on responsiivinen JLCommerce Pro oma verkkokauppa. Verkkokaupan ulkoasu on räätälöity JLCommerce Pro Teema ulkoasu.

Vieraile sivuilla: www.nahkakuviointi.com


TR Turvatuotteita

TR Turvatuotteita

TR Turvatuotteita myy laadukkaat tuotteet, metsästykseen, retkeilyyn ja vapaa-aikaan.

TR Turvatuotteita verkkokauppa perustuu JLCommerce Pro oma verkkokauppa ratkaisuun. Ulkoasuna on muokattu JLCommerce Pro Teema ulkoasu.

Vieraile sivuilla: www.turvatuotteita.fi


Hälyttimet autoon, moottoripyörään ja polkupyörään.

Suomen hälytinkauppa Halytin.com on maailman suurimman Directed Electronics, Inc autohälytinvalmistajan ja Scorpio moottoripyörähälyttimien sekä saksalaisen AMPIRE autohifin Suomen maahantuoja ja verkkokauppa.

JLCommerce on päivittänyt Halytin.com verkkokaupan. Verkkokaupan ulkoasu perustuu räätälöityyn JLCommerce Pro Teema ulkoasuun.

Vieraile sivuilla: www.halytin.com


Pellettitalo verkkokauppa

Pellettitalo verkkokauppa

Pellettitalo on keskittynyt pellettituotteiden, pelletin, pellettipolttimien ja -kattiloiden markkinointiin ja asennukseen. Valikoimissa pidetään vain hyviksi todetut tuotteet ja laitteet.

Verkkokauppa on responsiivinen JLCommerce Pro oma verkkokauppa. Verkkokaupan ulkoasu on räätälöity JLCommerce Pro Teema ulkoasu.

Vieraile sivuilla: www.pellettitalo.fi/Verkkokauppa


Garage-Shop verkkokauppa

Garage-Shop verkkokauppa

Garage-shop on autovarusteiden ja autojen korinosien erikoisliike. Valikoimaa löytyy kadulle eri tyylisuuntauksiin ja motorsportti puolelle ralliin ja radalle.

JLCommercen toteuttama oma verkkokauppa garage-shop.fi käsittää B to C verkkokaupan.

Vieraile sivuilla: www.garage-shop.fi


Vaapputarvike verkkokauppa

Vaapputarvike  verkkokauppa.

Vaapputarvike on vaappuihin erikoistunut verkkokauppa. Vaapputarvike myy kaikki vaappujenvalmistus tarvikkeet ja työkalut.

JLCommerce on toteuttanut Vaapputarvike.fi verkkokaupan päivityksen. Verkkokaupan ulkoasu perustuu räätälöityyn JLCommerce Pro Teema ulkoasuun.

Vieraile sivuilla: www.vaapputarvike.fi


Selega verkkokauppa

Selega Tuote Oy verkkokauppa

Selega Tuote Oy on valaistus- ja sähkösuunnitteluun erikoistunut yritys. Verkkokaupassa on laaja valikoima alan tuotteita.

JLCommercen toteuttama oma verkkokauppa käsittää B to C verkkokaupan.

Vieraile sivuilla: www.selega.com/verkkokauppa/index.php