Verkkokaupan perustaminen

Verkkokauppaohjelmistolla eli alustalla, jolle verkkokauppa perustetaan on suuri merkitys.

Verkkokaupan perustaminenAvoimeen lähdekoodiin perustuva kauppa on paras vaihtoehto. Avoin lähdekoodi tarkoittaa, että verkkokauppa-alustalla on suuri yhteisö kehittäjiä, jotka vievät verkkokauppaohjelmistoa kokoajan eteenpäin. Lisäksi avoimeen lähdekoodiin perustuva verkkokauppa on edullinen, koska lisenssimaksua ei ole. (On olemassa myös yksityisten yritysten ylläpitämiä ohjelmistoja, joissa on suljettu lähdekoodi ja joille pitää ostaa kallis lisenssi.)

JLCommerce Pro verkkokauppa perustuu avoimen lähdekoodin verkkokauppa ohjelmistoon.

Verkkokauppa voidaan perustaa pelkästään tuotteiden verkkomyyntiä varten tai tukemaan kivijalkakaupan myyntiä. Verkkokauppaohjelmistoa valittaessa tärkeimmät seikat ovat verkkokauppa ohjelmiston toimintavarmuus ja helppokäyttöisyys. Lisäksi modernin verkkokaupan pitää toimia oikein kaikilla päätelaitteilla mukaanlukien älypuheimet.

JLCommerce Pro verkkokauppa on varmatoiminen ja helppokäyttöinen sekä responsiivinen (Mukautuu kaikkiin päätelaitteisiin).

JLCommerce Pro on toimintavalmis verkkokauppa, lisäät vain tuotteet.

Tutustu kokeilukauppaamme, pyydä tunnukset kokeilua varten.


Verkkokaupan ulkoasu

Suunnittelemme yrityksesi näköisen yksilöllisen ja kaikissa päätelaitteissa toimivan tyylikkään verkkokaupan ulkoasun. Vaihtoehtoisesti verkkokauppa voidaan perustaa muokattavalla Teema ulkoasulla. Teema ulkoasu toimii kaikilla taitteilla mukaanlukien älypuhelimet.

Katso ulkoasut

Asiakasreferenssejä

Olemme yli 10 vuoden aikana ehtineet tehdä lukemattomia verkkokauppoja ja sivustoja. Esittelemme referenssisivulla muutamia asiakasreferenssejä, joita olemme suunnitelleet ja toteuttaneet viime aikoina. Asiakkaamme ovat eri toimialalta ympäri maata.


Huippuominaisuudet

JLCommerce Pro verkkokauppa on varustettu laajalla ominaisuusvalikoimalla. Ominaisuudet ovat helppokäyttöisiä ja tehokkaita.

Katso ominaisuudet